Webinar: Potentieel pakken: contractuitbreiding als oplossing voor de tekorten in de zorg

U doet er natuurlijk alles aan om het volle potentieel van de organisatie en al haar medewerkers te pakken. Maar stel uzelf eens de volgende vraag: wat hebben we binnen onze organisatie al gedaan om contracten onder bestaande medewerkers te vergroten? Relevant, want u heeft vast en zeker al veel gedaan aan het oplossen van de personeelstekorten door het inzetten op werving, zij-instromers, het terugbrengen van verzuim en verloop. Maar heeft u deze kans al gezien? 50% van de contracten in de zorg is minder dan 25 uur. Schrik niet. Het is vrij logisch dat jullie deze kansen nog niet optimaal hebben weten te benutten, dat gaat ook niet vanzelf. Enerzijds zijn er nog maar weinig zorginstellingen met een structurele en weldoordachte aanpak rondom contractuitbreiding. Anderzijds leert de ervaring dat simpelweg de vraag stellen “Wil je meer werken?”, amper resultaat oplevert. Toch is er een oplossing.

Stichting Het Potentieel Pakken richt zich specifiek op het thema contractuitbreiding. In nauwe samenwerking met zorgorganisaties, is een aanpak ontwikkeld met hele concrete oplossing. In dit webinar vertellen wij er graag meer over.

Donderdag 24 juni organiseert Zorgscala in samenwerking met Potentieel Pakken een webinar, ook toegankelijk voor leden van ZorgZijn Werkt. Aanmelden gaat via de knop rechts in het scherm.

Datum en tijd

donderdag juni 24, 2021

14:30 - 15:30

Locatie

Digitaal