Zorg voor innoveren informeert, adviseert en verbindt

Zorg voor innoveren is het centrale aanspreekpunt vanuit de overheid en informeert, adviseert en verbindt zorginnovatoren. Zij bieden een concreet handelsperspectief zodat jij een stap verder komt in je innovatietraject. Denk hierbij aan innovaties op het gebied van e-health, medische technologie en/of sociale innovaties met als uitgangspunt low cost, high impact.

Zo informeren zij jou hoe jij jouw innovatie snel kunt toepassen en hoe zij daarbij zouden kunnen helpen. Weten zij het antwoord niet of kunnen zij jou niet helpen? Dan verbinden zou jouw met iemand die dat wel kan. Op deze manier word je altijd verder geholpen!

Bij de door hen georganiseerde netwerkbijeenkomsten worden actuele thema’s besproken op het gebied van zorginnovatie. Deze netwerk bijeenkomsten beiden volop de gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan, ervaringen te delen en te netwerken. Kijk voor de data in onze agenda.

Op de website www.zorgvoorinnoveren.nl vind je praktische informatie over belangrijke onderwerpen en de antwoorden op jouw vragen over het zorginnovatieproces. Neem een kijkje in de kennisbank waarin je dossiers terugvindt over bijvoorbeeld financiering en implementatie.

Thema
Arbeidsmarkt
Soort item
Nieuws
Thema tags
behoud
instroom
Trefwoorden
innovatie
innovatietraject
netwerkbijeenkomsten
zorginnovatie