Wervingscampagne voor Haagse Ouderenzorg

Haagse Ouderenzorg start campagne

In april 2024 is onze gezamenlijke wervingscampagne voor de Haagse Ouderenzorg gelanceerd. Alle zorginstellingen binnen ZorgScala en werkgeversvereniging Zwconnect hebben samen gewerkt aan deze campagne. Want iedereen in de VVT is op zoek naar nieuwe medewerkers die zich in willen zetten voor onze ouderen.

Met onze krachten gebundeld bereiken we meer. Samen willen we nog meer mensen enthousiasmeren om te komen werken in de zorg. Zoals zij-instromers, studenten en mensen die ooit gewerkt hebben in de zorg. En ook mensen die graag willen werken in de zorg, maar geen diploma hebben. Zij kunnen aan de slag in de Haagse Ouderenzorg!

Bekijk de vacatures

Op de website HaagseOuderenzorg.nl vind je naast een korte test en ervaringsverhalen ook alle actuele vacatures van onze zorginstellingen. Daarnaast lees je meer informatie over het oriëntatietraject. In dit traject ervaren geïnteresseerden zes weken lang wat het is om te werken in de zorg. En wij weten: mooier werk met meer voldoening en waardering is er niet.

Samen werven voor de Haagse Ouderenzorg

De campagne is tot stand gekomen dankzij alle zorginstellingen binnen ZorgScala. Lees alles over de campagne en het oriëntatietraject op HaagseOuderenzorg.nl.

Thema
Arbeidsmarkt
Soort item
Nieuws
Thema tags
instroom
Trefwoorden
arbeidsmarkt
studenten
zij-instromers