Domeinoverstijgende samenwerking bij zorg op afstand: webinar terugkijken

Eén van de manieren om zorg en welzijn in Nederland duurzaam te organiseren, is de combinatie van online technologie en zorg. Oftewel: de inzet van e-health. Deze zorg-op-afstand biedt volop kansen. Afgelopen jaar zijn Florence, Parnassia Group en Incluzio daarom een samenwerking gestart. In het webinar ‘Domeinoverstijgende samenwerking bij zorg op afstand’ deelden wij onze ervaringen en namen we een kijkje in de toekomst.

Wat houdt de samenwerking tussen Florence, Parnassia Group en Incluzio in?

Deze samenwerking is vanuit het domeinoverstijgende perspectief uniek in Nederland. Een aanpak waarbij grote maatschappelijke uitdagingen vertaald worden naar praktische zorgconcepten en hands-on hulpverlening op afstand.
Zo ontwikkelen we een 24/7 contactcentrum in de regio Haaglanden om complexe zorg op afstand te kunnen verlenen. Hiervoor worden de nieuwste technologieën volledig geïntegreerd in bestaande zorgtrajecten en kunnen kwetsbare inwoners veilig thuis blijven wonen.

Welke inzichten krijgt u tijdens dit webinar?

Tijdens het webinar nemen we u mee in onze reis van samenwerking. Wat zijn de ervaringen van de samenwerking binnen VVT, GGZ en WMO? Wat hebben we geleerd? En wat zijn onze verwachtingen voor de toekomst?
Tijdens het webinar schuiven diverse sprekers aan: Maarten Klapwijk (directeur van de zorgcentrales van Incluzio), Bas van Hoorn (bestuurder-directeur en psychiater bij Parnassia Groep) en Jacky Winkelman (Directeur Revalidatie & Screening bij Florence).

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is bedoeld voor alle betrokkenen in de zorg, met name VVT, GGZ en WMO.

Thema
Regionale afstemming zorg
Soort item
Nieuws
Thema tags
langdurige zorg