Vitaliteitscafetaria opgenomen als Koploper bij Actie Leer Netwerk

De Vitaliteitscafetaria van Zorgscala is sinds begin juni ’21 officieel opgenomen als Koplopersinitiatief op het platform van Actie Leer Netwerk. Maar wat zijn die koplopersinitiatieven? Koplopers zijn praktijkvoorbeelden van innovatieve samenwerkingsprojecten waarin concrete resultaten zijn geboekt bij de aanpak van het personeelstekort in zorg en welzijn. Laat je zelf inspireren en bekijk hier het overzicht van voorbeelden uit de praktijk.

Denkend aan een cafetaria zien de meeste mensen ongezonde kroketten, frikandellen en een frietje ‘met’ voor zich. Dit geldt echter niet voor de medewerkers van VVT-organisaties in onze regio. Wij denken aan mentale, fysieke en financiële balans. Aan duurzaam leiderschap en inzetbaarheid. En aan hoe je in balans blijft tijdens de COVID-19-pandemie. Kortom, wij denken aan: een modulair aanbod aan ‘vitaliteitssnacks’ in de vorm van workshops, trainingen, coachingsgesprekken en trajecten.

Vitaliteitscafetaria voor duurzame inzetbaarheid

Met de Vitaliteitscafetaria is de gedeelde visie en het model van duurzame inzetbaarheid VVT-Haaglanden in praktijk gebracht. Het initiatief is positieve aanvliegroute dat er op gericht is om medewerkers nu en in de toekomst gezond, fit en in balans aan het werk te krijgen. Daarnaast ook om vitaal en positief in het leven te staan.

Ben je benieuwd naar het gehele artikel? Klik dan hier of klik rechts in het scherm.

Thema
Arbeidsmarkt
Soort item
Nieuws
Thema tags
behoud
instroom
Trefwoorden
Actieleernetwerk
duurzame inzetbaarheid
Koploper
vitaliteitscafetaria
Contactpersoon