RegioNed gelanceerd!

ZorgZijn Werkt heeft eind september het innovatieve regionale netwerkplatform RegioNet voor de inhuur van zzp gelanceerd. Elke werkgever kan zich vanaf nu aansluiten.

Inhuur direct geregeld
Met RegioNet is de extra inzet van zelfstandige zorg- en welzijnsprofessionals direct en goed geregeld. RegioNet vindt het belangrijk dat kwalitatief goede zorg altijd op het juiste moment en de juiste plek wordt geleverd. Hiervoor brengen wij werkgevers en zorg- en welzijnsprofessionals direct in verbinding met onze slimme database. Snel en effectief, zonder tussenkomst van de intermediair. Daarbij werkt RegioNet volgens de actuele wet- en regelgeving, zoals de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties) en de WKKGZ (Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg).

Zzp’ers zijn een kans
RegioNet is een initiatief van ZorgZijn Werkt. Zij vinden dat de arbeidsmarkt vraagt om creativiteit.
Een op de zes werkenden is volgens het CBS actief in de zorg en welzijn. Daarmee zijn wij een van de grootste werkgevers. Tegelijkertijd kampt onze sector met tekorten en neemt de vraag naar opgeleid personeel toe. ZorgZijn Werkt ziet een kans in het toenemende aantal zzp’ers. In 2010 werkten nog 74.000 mensen zelfstandig. In 2019 waren dat er al ruim 140.000. ZorgZijn Werkt vindt dat de juiste zorg en welzijn altijd op de juiste plek moeten worden geboden. De regie moet daarbij liggen waar die hoort: bij de werkgevers. Dat wil zeggen dat elke werkgever bepaalt hoe de basisformatie eruitziet en zzp’ers inzet wanneer dat nodig is. RegioNet is daarvoor volgens ons dé oplossing.

Wil je meer informatie over RegioNet? Via de link rechts in het scherm lees je het hele artikel.

Meer informatie
Kon jij niet aanwezig zijn tijdens de inspiratiebijeenkomst eind september? Maar wil je wel graag meer weten over RegioNet? Neem dan gerust contact op met Joyce Nihof, projectleider WGV ZorgZijn Werkt, via j.nihof@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 30 65 09. Kijk voor meer informatie op www.regionet.nl.

Thema
Arbeidsmarkt
Soort item
Nieuws
Thema tags
behoud
instroom
Trefwoorden
DBA
opgeleid personeel
RegioNet
welzijnsprofessionals
zelfstandige zorg
zorg
ZorgZijn Werkt
Zzp’ers
Contactpersoon