Ondersteuning tweede coronagolf

Helaas zit Nederland net als een hoop andere landen binnen Europa al enige tijd in de tweede coronagolf. Een goede reden om met elkaar weer extra de schouders eronder te zetten om te continuïteit van zorg zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. ZorgZijn Werkt probeert zorgorganisaties in de regio zoveel mogelijk te ondersteunen door middel van vraag en aanbod aan elkaar te koppelen.

Doel van de inzet

ZorgZijn Werkt heeft als doel om ervoor te zorgen dat extra zorgpersoneel wordt ingezet waar het nodig is. Zij dragen bij aan de werving van de juiste medewerkers. ZorgZijn Werkt werkt met een database waarbij wordt ingezet op extra werving, specifiek gericht op medewerkers die gezocht worden.

Extra handen nodig?

Wanneer je binnen jouw organisatie extra handen nodig hebt, stuur dan een duidelijk profiel op naar zorgenvoordezorg@zorgzijnwerkt.nl. Geef hierbij zoveel mogelijk concrete informatie over wie je zoekt.

Meer informatie?

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Franciska de Boer, projectleider via f.deboer@zorgzijnwerkt.nl of 06-45022280.

 

Thema
Arbeidsmarkt
Soort item
Nieuws
Thema tags
behoud
instroom
Trefwoorden
corona
ondersteuning
test
tweede golf
zorgpersoneel
ZorgZijnWerkt