NL Leert Door, sectoraal maatwerk – Deadline vóór 1-aug

Wil jij jouw huidige medewerkers die daar behoefte aan hebben perspectief bieden en versterken in hun positie en ontwikkeling? Of wil je nieuwe medewerkers (zij-instroom) met potentie vinden en duurzaam verbinden aan jouw organisatie? De sectorale maatwerksubsidie van NL Leert Door biedt de kans om 70% van de kosten voor ontwikkel-/loopbaanadvies voor (potentiële) medewerkers vergoed te krijgen; waar nodig opgevolgd met extra begeleiding, een EVC-traject en/of scholing. Ook voor deze vervolgactiviteiten is een vergoeding vanuit deze maatwerksubsidie beschikbaar.

RegioPlus heeft samen met haar aangesloten regionale werkgeversorganisaties (waaronder ZorgZijn Werkt en Care2Care) en CNV Zorg en Welzijn de subsidie NL Leert Door, sectoraal maatwerk aangevraagd. Dit geeft werkgevers de mogelijkheid om de inzetbaarheid van werknemers in de sector te verbeteren, en zo werknemers voor de organisatie en de sector te behouden. De subsidiebijdrage is 70% van de kosten. Een eigen bijdrage van 30% in de kosten is noodzakelijk voor de cofinanciering en de financiering van de overhead (aanvraag, administratie en verantwoording).

Hiermee bieden wij de volgende interventies aan tegen 30% van de reguliere kosten:
1. een ontwikkel-/loopbaanadvies op maat;
2. extra begeleiding coaching op maat;
3. een EVC-traject;
4. (op)scholing met één van de opleidingen uit onze catalogus.

Alle informatie over NL Leert Door vind je in deze flyer

In deze informatieflyer worden de mogelijkheden nader uitgelegd. Pak deze kans en reageer uiterlijk vóór 1 augustus via het intekenformulier op pagina 6, zodat wij weten voor hoeveel trajecten we subsidie mogen reserveren.

Wil je voor intekening meer weten over NL leert door, neem contact op met Linda van der Veer via 06 – 82 732572 of l.vanderveer@zorgzijnwerkt.nl of met Michel Winnubst via 06- 82 73 06 69 m.winnubst@zorgzijnwerkt.nl. In deze informatieflyer worden de mogelijkheden uitgelegd. Pak deze kans en reageer uiterlijk vóór 1 augustus zodat wij weten voor hoeveel trajecten we subsidie moeten reserveren.

Thema
Arbeidsmarkt
Soort item
Nieuws
Thema tags
behoud
instroom
Contactpersoon

Michel Winnubst

m.winnubst@zorgzijnwerkt.nl