Het belang van medezeggenschap | Terug­kijken webinar

Brancheorganisaties en LOC werken veel samen op het gebied van medezeggenschap. Dat doen ze, omdat zij het belang van medezeggenschap onderschrijven en leden zo goed als mogelijk willen ondersteunen. In dit interview reflecteren LOC-coördinator Marthijn Laterveer en vertegenwoordigers van branche-organisaties op deze samenwerking en waar branches en cliëntenraden elkaar vinden, of juist tegenover elkaar staan.

Terugkijken webinar

Het terugkijken van de webinar duurt ongeveer een uur. Je kunt dit op je eigen moment terugkijken en, wanneer je dat wil, tussendoor pauzeren.

Voor wie?

Het terugkijken van de webinar is zinvol voor cliëntenraden uit alle sectoren, ondersteuners van cliëntenraden en andere geïnteresseerden.

Kosten

Het terugkijken van dit webinar is kosteloos voor cliëntenraden die lid zijn van LOC, hun ondersteuner en voor deelnemers aan de Week van de Medezeggenschap.
Voor niet-leden bedragen de kosten 25 euro per persoon.

Webinar terugkijken

Om dit gesprek terug te kijken, kun je een link aanvragen via onderstaande button:

Binnen enkele werkdagen ontvang je per e-mail een link met instructie hoe je de webinar met dit gesprek terug kunt kijken.

Meer weten?

  • Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

 

Thema
Zorg thuis in de wijk
Soort item
Nieuws
Thema tags
langdurige zorg
Trefwoorden
LOC
medezeggenschap
terugkijken
webinar
zorg thuis
Downloads
Links
artikel