Blijf in balans tijdens de coronacrisis

De allereerste opening van de Vitaliteitscafetaria komt eraan!

Blijf als zorgprofessional in balans tijdens de coronacrisis! In de vitaliteitscafetaria die op 26 oktober wordt geopend, is een groot assortiment aan ‘vitale snacks’ te vinden om zodoende vitaal & in balans te blijven. Bij die snacks moet je denken aan diverse workshops/webinars.

Er is ook een groot assortiment aan tanksessies om jou & je organisatie te ondersteunen. Als extraatje is het speciale menu ‘corona en balans’ beschikbaar om organisaties en hun medewerkers specifiek te ondersteunen op dit terrein.

Het coronavirus is nog lang niet weg en heeft een grote impact op ieders leven en manier van werken. Zeker voor medewerkers in de VVT branche. Het werk is complexer geworden door de risico’s en onvoorspelbare situaties. Daarnaast kun je te maken krijgen met morele dilemma’s. Dit kan leiden tot een oplopende werkdruk en stress.

In de vitaliteitscafetaria kun je kiezen uit een groot assortiment aan ‘vitale snacks’ en diverse tanksessies om jouw energie op te laden.

 

Voorbeelden van snacks & tanksessies:

 Ø  Workshop en/of webinar: Zorgen voor een ander, ja! Zorgen voor jezelf, …?

Zorg goed voor jezelf. Dat is, zeker nu, makkelijker gezegd dan gedaan. Als medewerker in de Zorg krijg je veel voor je kiezen. Leer hier hoe je goed kunt omgaan met de onrust van jezelf & anderen die af en toe de kop op zal steken. Daarnaast is er aandacht voor het bewaren van je fitheid & vitaliteit; wat geen overbodige luxe is met al die uren die je zorg verleent. Bekijk hier de video.

 

Ø  Tanksessies: Zorg goed voor jezelf. En elkaar.

Het coronavirus raakt ons in onze gezondheid, in het gezin + in ons werk. Richtlijnen schrijven voor om afstand te nemen van elkaar en zo veel mogelijk thuis te werken maar de zorg draait vol door, er ligt extra druk op de bezetting en daarmee op jou; de zorgprofessional. De toekomst is onzeker en dit alles kost energie. Juist nu is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. En voor elkaar.

Hier ons aanbod om even stil te kunnen staan maar ook om energie bij te tanken:

  1. Individueel Tanken® – hoe blijf ik in balans tijdens corona? Het tankgesprek.

1 op 1 sessies, online, samen met één van onze Tankguides. Tijdens het gesprek nemen we je mee in de 5 stappen van tanken en laten we je ervaren dat jij je eigen tankstation bent. Het geeft je energie, laat je ontspannen en geeft je inzichten.

  1. Individueel Tanken® – iedere dag een #tankmoment speciaal voor jou. Het online tankpakket.

Wil je laagdrempelig kennismaken met Tanken®? Dan kies je voor het online tankpakket. Gedurende 6 weken sturen we je een paar keer per week een mail of appje met informatieve video’s over Tanken®, filmpjes en muziek die zorgen voor een tankmomentje gedurende de dag en tips om zelf tankmomenten in te bouwen.

  1. Samen Tanken® – met en voor elkaar in tijden van corona.

Hier worden (onder begeleiding) bezorgdheden, kwesties, persoonlijke verhalen, angsten met elkaar gedeeld. Je kunt je hart luchten, herkenning vinden, maar vooral uiteindelijk ook tot een eerste stap komen van wat in deze situatie jou kan helpen.

 

Meld je aan voor een van de 4 digitale openingsmomenten van de vitaliteitscafetaria.

Data: 26 + 28 oktober. 3 + 5 november.
Luister naar de pitches van de diverse aanbieders zodat je kunt kiezen wat jij nodig hebt. En vergeet vooral niet je collega’s uit te nodigen! Zo zorg je goed voor jezelf & elkaar.

 

Meer informatie 

Thema
Arbeidsmarkt
Soort item
Nieuws
Thema tags
behoud
innovatie
Trefwoorden
balans
corona
opening
snacks
Tanken
uitnodiging
Update
vitaliteitscafetaria
zorgscala