Binnenkort geopend De Vitaliteitscafetaria!

In een eerdere fase ontwikkelden we samen met kernpartners een gedeelde visie en het ‘Model Duurzame Inzetbaarheid VVT-Haaglanden’. Veel organisaties hebben deze visie nu geïmplementeerd en dus is het tijd voor het in de praktijk brengen van fase 2: het aanbieden van interventies, workshops en trajecten. Daarom openen we nu De Vitaliteits Cafetaria!

Wij nodigen je van harte uit om het menu te komen bekijken. Er is een groot assortiment aan “vitale snacks” om vitaal en balans te blijven. Medewerkers kunnen “losse” vitale snacks kiezen maar ook een heel menu met meerdere “vitale snacks”!

Het klinkt wellicht alsof je in een willekeurig cafetaria terecht bent gekomen, maar het gaat toch écht over het aanbod om medewerkers uit de VVT duurzaam inzetbaar te houden. Vanuit het project ‘Medewerkers VVT Haaglanden vitaal en in balans’ bieden we vanaf nu tientallen workshops en (begeleidings)trajecten aan die bijdragen aan de pijlers: gezondheid, leren & ontwikkelen, werksfeer en werk-privé balans.

Stel je eigen menu samen

De Vitaliteitscafetaria heeft een uitgebreid assortiment dat is samengesteld met de betrokken VVT-organisaties. En het mooie is; medewerkers kunnen hun eigen menu samenstellen! Kiezen voor een kleine snack (bijvoorbeeld een losse workshop) of een uitgebreid menu (bijvoorbeeld een volledig traject met meerdere activiteiten) aansluitend op de persoonlijke of organisatie behoefte en vraag. Binnen het aanbod vind je voor alle type medewerkers wat wils. Van een actieve fysieke workshop tot een meer theoretische impuls over duurzaam leiderschap. De activiteiten worden veelal “on- en offline” aangeboden . Voor een groep maar ook individueel.

Wil je er meer over te weten komen?

Welke workshops en activiteiten zijn er? Wie bieden ze aan? Welke thema’s worden behandeld? Hoe meld je, je aan? Relevante vragen die we graag beantwoorden. Daarom nodigen we je van harte uit voor de digitale opening van De Vitaliteitscafetaria, zodat jouw organisatie straks optimaal gebruik maakt van het brede aanbod. Tijdens de digitale opening pitchen de aanbieders hun aanbod aan workshops & activiteiten en is er ruimte om vragen te beantwoorden

Meer weten over het menu meld je dan aan voor een van de onderstaande data

26-10-2020  tijd:  13:30 – 14:30

28-10-2020 tijd:  13:30 – 14:30

03-11-2020 tijd:  16:00 – 17:00

05-11-2020 tijd:  13:30 – 14:30

Hiermee werken we op een positieve wijze aan de duurzame inzetbaarheid van alle VVT-medewerkers in de regio Haaglanden. Van fysieke en mentale gezondheid tot aan duurzaam leiderschap. Samen zorgen we voor de vitale medewerker die met plezier aan het werk is. En dús voor een vitale organisatie en een vitale samenleving.

Stuur deze uitnodiging vooral door naar collega’s die interesse hebben om de “opening” bij te wonen.

Bekijk de uitnodiging hier 

Thema
Arbeidsmarkt
Soort item
Nieuws
Thema tags
behoud
instroom
Trefwoorden
balans
Cafetaria
vitaal
vitaliteit
vitaliteitscafetaria