Praat meer over morgen

Stel het niet uit. Praat vandaag over morgen. Met die boodschap roept ActiZ iedereen in Nederland op in gesprek te gaan over ouder worden.

Wat kun jij betekenen voor de ouderen in jouw omgeving? Hoe wil jij zelf oud worden? Wat verwacht je van je naasten, je buurt of van de overheid? En zijn die verwachtingen realistisch? Wat kun je nu al regelen om straks prettig oud te worden?

Nederland vergrijst in snel tempo. Dat vraagt iets van ons allemaal. Hoe we de zorg voor ouderen organiseren én wat we voor elkaar doen. ActiZ heeft als branchevereniging van 400 zorgorganisaties een maatschappelijke verantwoordelijkheid om de zorg voor ouderen toekomstbestendig te maken. Met de publieksaanpak Praat vandaag over morgen betrekt ActiZ heel Nederland bij de toekomst van de ouderenzorg. Zo roepen zij iedereen in Nederland op om het gesprek aan te gaan. Hoe wil jij ouder worden? Welke wensen en verwachtingen heb jij? En wat kun jij betekenen voor je partner, je ouders, je buurvrouw? Kortom…hoe wil Nederland ouder worden?

Wil jij ook binnen jouw eigen organisatie het gesprek aan gaan over morgen? Kijk dan op de website : www.praatvandaagovermorgen.nl. Hier vind je  handige tools voor het gesprek over morgen. Zoals gesprekskaarten, social media toolkit, campagne materiaal het publieksonderzoek.

Met wie ga jij het gesprek aan?

 

 

 

Thema
Regionale afstemming zorg
Soort item
Kennisbank
Thema tags
innovatie
langdurige zorg
Trefwoorden
actiz
gesprek
ouderworden
praat over morgen
vergrijzing