Webinar: Langdurende COVID-klachten – Samen werken aan herstel thuis

Aandacht voor herstelzorg voor long COVID-patiënten is belangrijk. Dat vraagt vaak om de inzet van meerdere disciplines. Hoe zorg jij dat long COVID-patiënten goed worden geholpen? En met wie werk jij samen? Praat mee en laat je inspireren tijdens twee webinars.

COVID-19 kan na infectie nog lang voor aanhoudende klachten zorgen. Circa één op de tien personen die COVID-19-klachten heeft gehad, heeft last van langdurende klachten, zoals vermoeidheid, kortademigheid en conditieverlies. Maar ook van hoofdpijn, spierpijn, reuk- en smaakverlies en psychosociale klachten. Het lukt dan na weken of maanden nog niet om de draad van het leven weer helemaal op te pakken.

Samenwerken tussen disciplines

C-Support en Vilans organiseren een serie van twee webinars met én over de verschillende disciplines die een rol spelen als het gaat om long COVID in de thuissituatie. We delen ervaringen en tips en bespreken dilemma’s met elkaar. Zo hopen we bij te dragen aan een betere samenwerking tussen de disciplines. Weet van elkaars rol en weet elkaar te vinden!

Wanneer

dinsdag 15 juni 2021

Waar

Digitaal

Datum en tijd

dinsdag juni 15, 2021

16:30 - 17:00

Locatie

Online