Webinar Corona en brandveiligheid

Voor alle zorgprofessionals die zich bezighouden met brandveiligheid of BHV, organiseert de Zorg Brandveilig op dinsdag 1 december 2020 van 15.00 tot 16.15 uur het webinar ‘Corona en brandveiligheid’. Meld u nu gratis aan!

Door de corona-uitbraak heeft brandveiligheid in veel zorgorganisaties een andere prioriteit gekregen. Dat is logisch, maar het kan wel gevolgen hebben voor brandveiligheid in de toekomst. En dát willen we voorkomen. Daarom is het van groot belang om het onderwerp weer onder de aandacht te brengen in uw organisatie. Hoe u dat het beste kunt doen? Daarover vertellen we graag meer tijdens het webinar.

Vragen stellen aan experts

In dit webinar gaan zorgmedewerkers in gesprek met een BHV-deskundige en een brandveiligheidsdeskundige over de gevolgen van corona op brandveiligheid in zorgorganisaties. Samen kijken we hoe we de komende tijd met verschillende dilemma’s en keuzes om kunnen gaan.

Voor, tijdens én na het webinar kunt u vragen stellen aan experts via de chat. Wordt uw vraag niet live beantwoord tijdens het webinar? Niet getreurd, u krijgt alle gestelde vragen mét antwoord achteraf per mail toegestuurd.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan via deze link. Het webinar is te volgen via Microsoft Teams. Vlak voor het webinar zult u een deelnamelink van ons ontvangen. Deelname is gratis.

Kijk hier voor meer informatie over De Zorg Brandveilig

De Zorg Brandveilig wordt uitgevoerd door vijf werkgeversorganisaties die zijn verenigd in Brancheorganisaties Zorg (BoZ). Dit is het samenwerkingsverband van ActiZ, GGZ Nederland, NFU, NVZ en VGN. Op het gebied van brandveiligheid trekken de branches samen op met Brandweer Nederland.

logo-de-zorg-brandveilig.jpg

Datum en tijd

dinsdag december 01, 2020

15:00 - 16:15

Locatie

Online via Teams

Contactpersoon