Ontdekkingsreis door de ouderenzorg

Ga jij op dinsdag 30 november met Saffier mee op ontdekkingsreis door de ouderenzorg? Meld je dan voor 23 november aan voor het online evenement.

Vanuit het museum voor Beeld en Geluid in Den Haag nemen we je online mee en laten we je kennis maken met de zorg van de toekomst. We spreken met o.a. Annemiek Overboom, bestuurder (Saffier), Wilco Achterberg, hoogleraar institutionele zorg en ouderengeneeskunde (LUMC) en Artur Jaschke, lector muziek therapeutische interventies (ArtEZ). Daarnaast zijn er korte video impressies en maak je kennis met de wetenschappelijke onderzoekscommissie (WOC) van Saffier. Uiteraard kun je online meepraten en vragen stellen via de chat. Het programma wordt gepresenteerd door televisiepresentator en programmamaker Johan Overdevest. Kortom een interactief programma wat je niet wilt missen!

De ontdekkingsreis door de ouderenzorg is bedoeld voor alle medewerkers en samenwerkingspartners van Saffier en andere geïnteresseerde zorginstellingen. We zien uit naar je deelname!

Heb je vragen? Mail dan naar: woc@saffiergroep.nl

Datum en tijd

dinsdag november 30, 2021

13:30 - 14:45

Locatie

Locatie: Online event vanuit Museum voor Beeld en Geluid

Contactpersoon