Meet-up HR eindverantwoordelijken

De P&O vraagstukken en -uitdagingen in alle branches van zorg en welzijn hebben veel raakvlakken. Er wordt door P&O’ers veel kennis, ervaringen en creativiteit verwacht om de uitdagingen en dilemma’s het hoofd te bieden. Ook in onze regio wordt hier hard aan gewerkt. Ieder vanuit zijn of haar achtergrond, referenties etc.

Voor een betere samenwerking is het goed dat wij elkaar kennen. Er wordt van alles inhoudelijk georganiseerd: themabijeenkomsten, symposia en netwerkgroepen. Samenwerken begint bij elkaar kennen en erkennen in zijn/haar rol en persoon. Daarom is het tijd voor een informele meet-up waar we elkaar op een laagdrempelige manier beter leren kennen en om onze idealen, wensen, uitdagingen etc. met elkaar te delen.

Voor wie is deze meet-up?

De HR-‘eindverantwoordelijken’ uit de branches zorg en welzijn nodigen wij hierbij dan ook heel graag uit voor deze meet-up!

Meld je aan door op deze link te klikken of in de zijbalk op ‘inschrijven HR meet-up borrel’. Lukt het niet om naar de meet-up te komen, maar had je wel graag gekomen? Laat het dan even weten door een mail te sturen naar Annouk van Es: annouk.van.es@zorgscala.nl.

René Kokke, Manager P&O WZH,
Michel Winnubst, ZorgZijn Werkt &
Annouk van Es, projectleider RAAK ZorgScala

Datum en tijd

maandag april 06, 2020

13:30 - 17:30

Locatie

Restaurant LOIC

Binckhorstlaan 135 Den Haag