Innoveren en leren – Congres Waardigheid & Trots

Samen werken aan steeds betere verpleeghuiszorg. Daar draait het jaarlijkse congres van Waardigheid en trots op locatie om. Komend najaar organiseren we maar liefst vier congressen: het derde congres vindt plaats op 29 november in De Doelen te Rotterdam. Bij het congres organiseren we ook een inspirerend online programma. Inschrijven kan na de zomervakantie, maar zet de datum vast in je agenda!

Innoveren en leren

Tijdens de Waardigheid en trots Congressen volg je inspirerende keynotes van sprekers uit de zorg. Daarnaast delen experts en zorgorganisaties hun kennis en ervaringen tijdens sessies. Vier thema’s komen aan bod tijdens de sessies in het middagprogramma: Persoonsgerichte zorg, Werken met plezier, Innoveren en leren en Toekomst verpleeghuiszorg. Maar elk congres heeft één thema dat net iets meer de aandacht krijgt. Zowel op locatie als online. Voor dit congres op 29 november is dat het thema Innoveren en leren. Dit thema wordt uitgelicht in de plenaire sessies in de ochtend.

Wat kun je verwachten

  • Keynotes, praktijksessies en talkshows met enthousiaste sprekers.
  • Kan je niet op locatie komen? Volg dan het inspirerende online programma.
  • Boeiende onderwerpen zoals: welzijn, palliatieve zorg, innovatie, dementie, regionale samenwerking, arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid.
  • We kijken ook terug op het afgelopen jaar: welke impact had het coronavirus, hoe gaat het met jullie en wat hebben we van corona geleerd?
  • Maak je eigen persoonlijke programma. Kom bijvoorbeeld naar Rotterdam op 29 november én volg het online programma over persoonsgerichte zorg op 15 november. Jij bepaalt!
  • Ontmoet mede-professionals om mee in gesprek te gaan en kennis uit te wisselen.
  • Kortom: goed verzorgde dagen, boordevol inspiratie! Zowel op locatie als online.

Voor wie

Het congres is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de verpleeghuiszorg.

Datum en tijd

maandag november 29, 2021

09:15 - 16:00

Locatie

De Doelen Rotterdam EN online