Categorie├źn
Algemeen

Sensire en Philips ontwikkelen corona-screener voor medewerkers

De Nederlandse lockdown wordt de komende maanden verder afgebouwd, en daarmee neemt het risico op besmettingen onvermijdelijk toe voor cli├źnten en medewerkers in zorgorganisaties. Sensire ontwikkelde samen met Philips een corona-screener specifiek voor haar medewerkers. Dit hulpmiddel screent medewerkers met een voor de Nederlandse zorg ontwikkelde vragenlijst op symptomen van COVID-19 en geeft op basis van hun score specifiek advies. Gezonde medewerkers worden gerustgesteld en blijven aan het werk, terwijl medewerkers met verdachte symptomen door middel van automatische vragenlijsten verder worden begeleid naar testen en een veilig herstel.

Als partner van Philips kan ActiZ haar leden deze CE-gemarkeerde corona-screener tegen een scherp tarief aanbieden.

Lees meer daarover op ActiZ.