Categorieën
Algemeen

Heeft jouw locatie snel hulp nodig bij de corona-aanpak?

Dan kun je direct in aanmerking komen voor ondersteuning van een ‘Waardigheid en trots op locatie’-coach. Dit is ook mogelijk als je nu geen deelnemer bent van het ondersteuningsprogramma. De ondersteuning komt vanuit een subsidie programma en  kent daarom voorwaarden voor deelnemers. Een ervan is dat alle deelnemers meedoen aan een “scan” om goed zicht te krijgen op de stand van zaken rond het kwaliteitskader. Bij een crisissituatie start de ondersteuning zo snel mogelijk en  doet een organisatie deze scan als de situatie dat weer toestaat. Neem voor ondersteuning rond corona contact op met het programmabureau van Waardigheid en trots op locatie via 030 – 789 25 10 of mail naarinfo@waardigheidentrots.nl.

Voor vragen rond aanpak coronamaatregelen in het verpleeghuis kan men direct contact opnemen met het corona team van WOL. Contactpersonen hiervoor zijn Marieke Stork (m.stork@vilans.nl) of Jennie Mast (j.mast@vilans.nl)

Kijk voor meer informatie op de site van Thuis in het Verpleeghuis.