Categorieën
Algemeen

Eerste resultaten succesvolle regionale aanpak ‘Extra handen voor de Zorg’

Begin maart werden de verschillende initiatieven om extra personeel te kunnen inzetten tijdens de coronacrisis gebundeld in het gezamenlijke platform www.extrahandenvoordezorg.nl. In de regio Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord waar werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt via een regionale helpdesk vraag en aanbod van personeel coördineert is het initiatief een groot succes.
 
Bijna 1.500 (oud) zorgmedewerkers meldde zich de afgelopen weken bij ZorgZijn Werkt aan om te helpen. Daarvan zijn er 336 kandidaten voorgesteld aan 19 zorg- en welzijnorganisaties in deze regio. Een groot aantal van hen is ook daadwerkelijk aan de slag om bij te springen in de coronacrisis.

Lees meer op de site van ZorgZijn Werkt.