Categorieën
Algemeen

Corona: hoe kun je medewerkers extra ondersteunen?

De druk op het personeel in verpleeghuizen en woonzorgcentra neemt in deze tijden van het coronavirus steeds verder toe. Voor veel organisaties is dat reden om extra maatregelen te treffen om hun medewerkers in deze tijd van corona te ondersteunen. Een belronde levert meerdere mooie initiatieven op.

Wat in alle gesprekken met zorgorganisaties steeds terugkeert, is dat medewerkers zich vooral zorgen maken om anderen. Het zit in hun DNA om eerst aan bewoners of hun eigen familie te denken en dan pas aan zichzelf. Terwijl het heel belangrijk is dat zij ook goed voor zichzelf zorgen. Daarom bieden meerdere zorgorganisaties hen de  mogelijkheid om hun verhaal te vertellen. Bestaande diensten worden hiervoor uitgebreid, of er worden nieuwe initiatieven ontwikkeld.

Lees verder op de site van Thuis in het Verpleeghuis.