Categorieën
Algemeen

Model ontwikkeling COVID-19 besmettingen, ActiZ

Om te voorzien in meer informatie over de ontwikkeling van het aantal COVID-19 besmettingen heeft ActiZ door Deloitte een model laten ontwikkelen om een prognose van die ontwikkeling te kunnen geven. Het model kijkt tot maximaal 14 dagen vooruit, waarbij de onzekerheidsmarge na 5 dagen steeds groter wordt. Per dag wordt het model aangepast op de meest recente situatie en inzichten.

In dit dashboard ziet u:

  • Invul-vakken: hier vult u het aantal huidige besmettingen binnen uw organisatie(onderdeel) in en het totaal aantal cliënten binnen uw organisatie(onderdeel). Indien gewenst, kunt u dit tevens voor uw medewerkers invullen.
  • Een voorspelling van het aantal verwachte COVID-19 besmette cliënten (en medewerkers) voor uw organisatie(onderdeel).

Zie voor meer informatie de ActiZ site.

Waar vindt u het dashboard?

Ga naar Kijkopdata.actiz.nl en log daar in met dezelfde inloggegevens die u ook gebruikt voor onze website www.actiz.nl.
Vervolgens vindt u het dashboard door te klikken op de tegel “Kijk op COVID-19”.