Categorie├źn
Algemeen

Cie VWS, 2e kamer. Coronavirus, technische briefing woensdag 8 april

Voorafgaand aan het plenaire debat kregen de Kamerleden op woensdagochtend 8 april een technische briefing van vertegenwoordigers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Namens het RIVM informeerde directeur Infectieziektenbestrijding Jaap van Dissel de Kamerleden. Daarnaast spraken zij met anesthesioloog-intensivist en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care Diederik Gommers. Hij is verbonden aan het Erasmus MC. Ook inspecteur-generaal Ronnie van Diemen-Steenvoorde van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd gaf een toelichting op de laatste stand van zaken.

De briefing is terug te zien via Debat Gemist