Categorieën
Algemeen Brengen & Halen

Speciale afdelingen en kennis en tips delen

Veel zorgorganisaties richten nu speciale ‘afdelingen’ in. Dat is nieuw, iets wat snel moet gebeuren en iets waar organisaties veel van elkaar kunnen opsteken. Hoe doe je dat? Zijn er goede tips en adviezen aan elkaar? Mogelijk zijn collega’s geholpen zijn met gedeelde video’s hoe andere organisaties deze afdelingen hebben ingericht. Dat kan bijvoorbeeld door een video (waarin geen personen voorkomen), gemaakt met een smartphone. Video’s waarop je bijvoorbeeld kan zien hoe een afdeling is ingericht, welke maatregelen er zijn genomen en welke slimme oplossingen er zijn gemaakt. De adviezen aan elkaar kunnen worden gedeeld via Brengen & Halen. Mocht je een bijdrage hebben stuur deze dan naar infocorona@zorgscala.nl.