Categorieën
Algemeen

Subregio’s voor ROAZ-west

In de regio ROAZ West zijn/worden 4 sub-regio’s met een eigen centraal coördinatie team (CCT) voor de VVT gevormd.
Zuid-Holland Noord (Avant Plus) met voorzitter Lita Berkhout (Activite). Zoetermeer met voorzitter Miranda Schouten (Welthuis). Haaglanden (ZorgScala) met voorzitter Patricia Huijbregts. Gouda/Delft e.o. met voorzitter Dick van Duijn.
De voorzitters van deze sub regio’s hebben vooralsnog tweemaal per week op dinsdag en donderdagochtend om 11 uur contact met elkaar. Punten voortkomend uit dit overleg zullen meegenomen worden naar het Crisis-Bestuurlijke ROAZ overleg. Namens de regio zit daar Dick van Duijn in.
In het CCT-VVT Haaglanden participeren Patricia Huijbregts (WZH), Ellen Maat (Florence), Annemiek Overboom (Saffier), Marcel Verboom (Oldael) en Jack Thiadens (HWW).