Categorieƫn
Algemeen

Speciale site i.v.m. het coronavirus

De uitbraak van het coronavirus maakt het belangrijk om relevante informatie snel te delen binnen de lidorganisaties van ZorgScala in de regio Den Haag. Daarbij is beschikbaarheid en toegankelijkheid van informatie belangrijk.

Vanaf heden is daarvoor tijdelijk een speciale editie van zorgscala.nl online. Op deze site vindt u actuele informatie, relevante documenten, de laatste officiƫle adviezen van bijvoorbeeld het RIVM en GGD Haaglanden.

Op de pagina DOCUMENTEN vindt u actuele verslagen en brieven. Deze pagina is alleen toegankelijk voor leden ZorgScala.

U kunt informatie aanleveren via infocorona@zorgscala.nl. Doet u dat in platte tekst en indien mogelijk met een bijgaande rechtenvrije foto. Een kleine ZorgScala redactie zal de tekst beoordelen en bij geschiktheid zo snel mogelijk plaatsen.

Hieronder vindt u de actuele berichten.