Doe mee aan onderzoek ‘Kennis in de zorg’

Kennis in en over de langdurige zorg terecht laten komen bij medewerkers in de zorg. Dat wil Vilans bereiken. Daarom brengen wij graag in kaart hoe medewerkers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg kennis opdoen. Wij hebben onderzoeksbureau ZorgfocuZ gevraagd dat te onderzoeken. Onderdeel van dat onderzoek is meten hoe bekend mensen zijn met een aantal organisaties en websites.

Doe je mee?

Wij nodigen je van harte uit om aan dit onderzoek deel te nemen. Het onderzoek bestaat uit een korte vragenlijst. Meedoen aan dit onderzoek kan online. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. Natuurlijk is deelname helemaal vrijwillig. Je kunt deelnemen tot 14 december 2020.

 

Privacy

Het onderzoeksbureau ZorgfocuZ draagt zorg voor strikt vertrouwelijke behandeling van alle gegevens en het waarborgen van je privacy. Gegeven antwoorden zijn niet te herleiden naar de persoon. Het onderzoeksbureau draagt verantwoordelijkheid voor de dataverzameling en rapportage van de onderzoeksresultaten. Wij krijgen alleen een samenvatting van de onderzoeksresultaten.

 

Vraag?

Heb je een vraag over het invullen van de vragenlijst? Neem dan contact op met ZorgfocuZ via helpdesk@zorgfocuz.nl. Op werkdagen kun je bellen met 050 – 2053 014.

Wij stellen je medewerking bijzonder op prijs!

 

Hartelijk dank!

logo_vilans
Thema
Langdurige zorg
Soort item
Projecten
Trefwoorden
Kennis in de zorg
onderzoek