Vitaliteitscafetaria genomineerd voor HR Zorg Award 2021

FWG Progressional People reikt jaarlijks de Nationale HR Zorg Award uit aan frisse ideeën en projecten van zorgorganisaties, die medewerkers helpen om hun energie terug te krijgen én vast te houden. Vanuit de gedachte van de HR Zorg Award hebben wij met Zorgscala onze Vitaliteitscafetaria ingeschreven. We zijn blij te vermelden dat we uit ruim 50 inzendingen bij te TOP 5 zitten en horen 12 oktober, op het HR-event van FWG Progressional People ‘Live Energy’, of de Vitaliteitscafetaria de Nationale HR Zorg Award wint. Op voorhand zijn we al ontzettend trots op de TOP 5 nominatie en zijn vereerd dat ons mooie initiatief de landelijk erkenning van FWG Progressional People krijgt.

Begin deze week (13-09) stuurde FWG Progressional People een cameraploeg langs bij Saffier om een video te schieten over de aanleiding en inhoud van het project. Deze video zal worden getoond in aanloop naar- en tijdens het event ‘Live Energy’. De hoofdrolspelers binnen het project hebben ruim de tijd gekregen om hun verhaal voor camera te vertellen.

Onlangs werd de Vitaliteitscafetaria ook opgenomen als Koploper op het platform van Actie Leer Netwerk.

Vitaliteitscafetaria
De cafetaria kent een groot assortiment aan ‘vitale snacks’ om vitaal en in balans te blijven. In de menukaart vind je het aanbod van vitale snacks. Het aanbod is ingedeeld in 6 categorieën:

1. Mentaal in balans
2. Fysiek in balans
3. Corona en in balans
4. Financieel in balans
5. Duurzaam leiderschap in de zorg
6. In gesprek over Duurzame Inzetbaarheid

Dit aanbod is met de grootste zorg samengesteld voor medewerkers van de leden van Zorgscala en wordt aangeboden door gerenommeerde en gekwalificeerde partners.  Je kunt hier allerlei ‘losse’ vitale snacks kiezen maar ook een heel menu samenstellen met meerdere ‘vitale snacks’!

Het assortiment is breed en je kunt kiezen voor een kleine snack (bijvoorbeeld een losse workshop) of een uitgebreid menu (bijvoorbeeld een volledig traject met meerdere activiteiten) samenstellen dat aansluit op de persoonlijke of organisatie behoefte en vraag. Van een actieve fysieke workshop tot een meer theoretische impuls over duurzaam leiderschap. De activiteiten worden veelal ‘on- en offline’ aangeboden . Voor een groep maar ook individueel.

Wij kijken uit naar 12 oktober en hopen dan de prijs in ontvangst te mogen nemen!

Thema
Arbeidsmarkt
Soort item
Nieuws
Thema tags
behoud
instroom
Trefwoorden
behoud
Duurzaam inzetbaar
HR zorg award
innovatie
instroom
vitaliteitscafetaria
Contactpersoon