Denk mee over hoe innovatie kan bijdragen aan de ouderenzorg

De ouderenzorg is volop in ontwikkeling. Met de afgelopen periode nog vers in ons geheugen is de behoefte aan innovatieve zorgverlening in een versnelling gekomen. Juist nu is het belangrijk om te kijken naar hoe innovatie kan bij bijdragen aan toekomstbestendige zorg.

Welke stappen kunt u hierin zetten als zorgaanbieder? Wat hebben we geleerd van de afgelopen periode? En hoe houden we de zorg toegankelijk en persoonsgericht? Denk en praat erover mee tijdens ons webinar op 24 november. En laat u inspireren!

Reserveer alvast in uw agenda!

Het webinar ‘Ouderenzorg 4.0’ vindt plaats op dinsdag 24 november en is bedoeld voor bestuurders van V&V-organisaties die actief zijn in onze zorgkantoorregio’s. En is er een innovatie manager of medewerker binnen uw organisatie actief? Dan is hij of zij natuurlijk van harte welkom om ook aan te sluiten. Reserveer de datum alvast in uw agenda! De uitnodiging en het programma worden in oktober verstuurd. In deze uitnodiging vindt u ook de mogelijkheid om u vanaf dat moment online aan te melden.

Meer weten over wat er besproken wordt kijk dan op de website.

Hebt u vragen?

Neemt u gerust contact op met Anne Sophie Vogelaar.

 

 

 

 

 

 

Thema
Langdurige zorg
Soort item
Nieuws
Thema tags
innovatie
langdurige zorg
Trefwoorden
communicatie
luisteren
online
ouderenzorg
sociaal
webinar
Contactpersoon