Webinar: ‘Zorgdomotica? Wat kan ik daar nou mee?!’

Zorgdomotica ontwikkelt zich in rap tempo. Als zorgprofessional binnen de care is het een kunst om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden. Tijdens dit live webinar hoort u hoe goede warme zorg en werkplezier voor de professional hand in hand kunnen gaan met technische oplossingen.

Meer tijd voor persoonlijke contacten door inzet van zorgdomotica
Cliënten een waardig, autonoom bestaan geven met zoveel mogelijk vrijheid geven is iets dat bij de meeste zorgorganisaties hoog op de agenda staat. Dat vergt alleen behoorlijk wat inspanning van de cliënten, mantelzorgers, zorgprofessionals en zorgorganisaties. Zorgorganisatie Het Zand besloot om een deel van die inspanning op te lossen met zorgdomotica. Door de inzet van alarmeringssystemen en leefstijlmonitoring krijgen de cliënten maximale bewegingsvrijheid binnen hun leefcirkels en houden zorgprofessionals en mantelzorgers meer tijd over voor persoonlijke contacten.

Gratis webinar: ‘Zorgdomotica? Wat kan ik daar nou mee?!’
In deze interactieve webinar gaat Simon Broersma, uitgever van Skipr, het hierover gesprek aan met onder meer Robert Perdon, business consultant bij Winvision. IT organisatie Winvision werkt intensief samen met Zorgspectrum het Zand op het gebied van innovatieve technologie en zorgdomotica.

 

Tijdens dit live webinar:

  • Ziet en hoort u hoe zorgdomotica toegepast wordt bij Zorgspectrum Het Zand
  • Hoort u de afwegingen Zorgspectrum Het Zand om te starten met zorgdomotica
  • Hoort u de ervaringen uit de dagelijkse praktijk van een verpleegkundige
  • Krijgt u een kijkje in de keuken van het KPN Field Lab dat voorzien is van de laatste gadgets op het gebied van domotica in de zorg

Meld u aan en praat mee!
Stuur vooraf uw vragen in via skiprevents@bsl.nl of stel uw vraag tijdens de webinar.

 

Dit webinar is een initiatief van Skipr in samenwerking met KPN Health.

Datum en tijd

donderdag juni 03, 2021

16:30 - 17:15

Locatie

Digitaal